JoomlaTemplates.me by i
  • Uw eigen pot?

    Copots denkt graag met u mee...
  • Gekleurde potten?

    Vraag naar uw kleur...

Recycling

regranulaatCopots verwerkt en verhandelt PP, PE en ABS-kunststoffen. Deze grondstoffen worden aangeboden en verwerkt als maalgoed en/of als (re)granulaat. Grondstoffen voor de tuinbouw vinden hun oorsprong voornamelijk in de post-producer aanbieders. Het kunststofafval van de tuinbouw is meestal te vervuild en wordt anders ingezet, zoals bijvoorbeeld in bermpalen, kunststofbeschoeing en opzetstukken voor Deense karren.

U kunt uw kunststof-afval, mits ontdaan van loszittende vervuiling, verpakt in Big Bags of pallet dozen, aanbieden per minimaal 4 pallets aan Coplast middels een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar met 0252-340315.

Contact

Copots
Delfweg 50g
2211 VN Noordwijkerhout

Bas Verschoor
Tel: +31 (0)252 340315
Tel: +31 (0)651 424141
Mail: info@copots.nl

Maatwerk

Heeft u geen tijd om uit te zoeken welke pot u wil of nodig heeft? Geef dan uw wensen aan ons door. Wij kijken dan in ons assortiment wat bij u past en wat eventuele mogelijkheden zijn. Zo heeft u alles op een rijtje en hoeft u enkel naar de speciale selectie voor u te kijken.

Links